Over Pukt

development icon

Wat?

  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Drukwerk
  • Logo ontwerp

Ik ben voornamelijk front-end designer (front-end is wat je in je webbrowser ziet.) Maar ik heb natuurlijk ook genoeg ervaring met back-end ontwikkeling (databases en dat soort zaken)

Creatieve oplossingen op andere gebieden zijn geen probleem, ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens contact met me op.

Wie?

Achter Pukt zit ik, Denise Verbrugge, 30-nog-wat-jaar en geboren in Dordrecht.

Ik ben altijd al gepassioneerd geweest van alles wat met computers en vormgeving te maken heeft. De keuze voor het Grafisch Lyceum in Rotterdam was destijds dan ook snel gemaakt.

Na mijn opleiding ben ik eerst gaan reizen en vervolgens aan de slag gegaan bij een multinational als communicatie adviseur. Dit voor de (in mijn ogen) nodige werkervaring op de zakelijke markt. Na een aantal jaren met veel plezier in loondienst te hebben gewerkt heb ik in 2009 de beslissing genomen om als zelfstandige van start te gaan.

Hier heb ik tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad!


Waarom?

Ik kan niet anders dan ontwerpen. Niets geeft mij meer voldoening dan een succesvol afgerond project en een tevreden klant. En dan natuurlijk het feit dat ik het internet weer een stukje mooier en functioneler heb gemaakt.